ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

ARIF AZAMUDDIN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ARIF SYAHMI

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

sara

a href="http://lilypie.com/">Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Sunday, December 17, 2017

S2 Hill Park

Bangun pagi2...ajak suami,ank2 dan kakak dan irdina pergi S2 Hill Park..Kita exercise naik bukit ye.So happy... berapa lama dah tak exercise hihi...






Thursday, December 7, 2017

Cameron Highlands 5 hgga 7 Dis 2017

Bila je cuti suami diluluskan,terus je booking Hotel Golden Wings sbb hotel tu je yg plg murah dn sesuai dengan budget.Bila baca review,ngeri betul...Takde tuala lah,takde parking lah,xde water heater,cadar kotor lah...
Alhamdulillah,mungkin niat baik nk bercuti dgn family,rezeki kami baik.Book 2 katil queen dpat 3 katil.Cadar semua bersih..Takde tuala takpe,kami bawak dari rumah.Water heater pun ok.Parking memang susah sebab kawasan kedai tapi rezeki kami,dapat parking di tempat selamat.Syukur sgt Allah permudahkn urusan kami.Niat baik2,fikir baik2 yang baik datang pada kita😊


Singgah di Lata Iskandar

Lepas je check out,beli strawberri kemudian singgah di Lata Iskandar.Cantik betul view...subhanallah




Cameron Highlands 5 hgga 7 Dis 2017

Alhamdulillah dapat bercuti bersama family di cameron highlands.Seronok anak2..Yg penting mak seronok sbb dapat bercuti setelah bekerja dan mengajar selama 11 bulan hihi...








Tuesday, December 27, 2016

Menara Taming Sari 23 Dis 2016

Akhirnya dapat juga kami sekeluarga naik menara taming sari.Harga tiket dewasa RM17 dan kanak2 RM11..So jumlah kami berlima ialah RM 67.Nampak bangunan di bawah dan sekeliling.Sangat seronok.Taklah gayat sangat sebab menara tu besar...Saja bawa ank2 jalan. Untuk gambar dan magnet bergambar RM50..Mahal tapi takpelah sbb kenangan kan...

Saturday, July 2, 2016

Pengalaman pertama bersama Air Asia 2016

Umur dah 39...baru merasa naik flight...huhu..yg pasti kawan yang tolong book kan...x kisahlah MAS ke Air Asia ke...janji boleh sampai di Kuala Terengganu pada 28 Jun 2016..Ada bengkel penyediaan video STEM KPM 2016.. Bila dah book...terus tanya Yusliana...hihi..dia kan selalu fly sana sini...Yus kata check in di KLIA2 lagi seronok...nanti boarding pass keluar...Tapi x sedap hati pulak...bila baca komen2 org dlm google tentang bagaimana nak berlepas ni..So kita pun check in lah sendiri guna web...Klik ajalah...sampai dia suruh bayar insurans...pun kita bayar (padahal tak wajib pun)...Akhirnya printlah boarding pass dan tag bag...Yang cuaknye...tag bag ke Terengganu je ada...Ke KLIA2 xde....Gamble je...So kena bawak beg sandang lah..senang sikit... (tapi memang senang bawak beg sandang...kalau setakat 2 mlm kursus...muat je)
28 Jun 2016...ajak suami dan anak2 siap kul 1pm...utk hantar mak ke KLIA2...mak nak check in luggage kul 2 pm...Bila dah sampai..call kawan xdpt...aduhai...gamble je lah...Naik je lift ke KLIA2 dr parking blok B...eh xde suasana nak fly pun...asyik kedai je...so tengoklah board (yusliana suruh)...oh..baru tahu flight kita kat gate mane...So...teruslah  tgk papan tanda...mana nak berlepas ni...Pastu cari kaunter nak check in luggage..mak ai ramainye...Masa tgk youtube...x ramai pun haha..Maka beraturlah dgn sabarnye...Dlm 25 minit rasanya.. Lepas dah check in..dia x guna pun tag bag yang aku print..Lepas tu..tanya dia gate kat mane.. (hihi)..Kat tepi je pun..Maka teruslah masuk...Sebelum masuk salam suami dan ank2..Cuak katakan..Bye semua...mak nak pergi..Pastu ikut sign board menuju K10...mak ai jauhnye...sakit kaki..mujur xde beg berat...Dah sampai gate K10...tunggu pengumuman nk boarding...Yeh dah masuk kabin walaupun cuak...Maka berlepaslah flight ke Terengganu...40 minit je pun...Syukur dah sampai akhirnya...hihi...Husband pun wasap tanya dah sampai ke belum.Biasa naik bas..dia tak tanya pun haha...Pengalaman pertama yg sgt menarik..Nampak awan...pastu sejuk je...




Ramadhan 2016

Hari ini 27 ramadhan.x lama lagi hari raya.ank2 yg paling seronok.Persiapan baju raya anak2 semua dah settle..syukur